Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gebraden Masterbeef Sranang

Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 90 minuten.

Ingrediënten

100 gram
Masterbeef
2-3 takken selderij
2 eetlepels tomatenpuree
1 dl melk
750 gram runderlappen
3 sneetjes geweekt brood
1 ei
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)

Bereiden

Kook de Masterbeef 10-15 minuten om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af, ontbot het en snijdt het in stukjes. 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de selderij en het brood met de Masterbeef en de runderlappen goed mengen; hierna het ei, de melk en de tomatenpuree door het geheel mengen, eventueel op smaak brengen met extra masterbeef (roerbakmix).
Het geheel in een beboterde ovenschaal doen en in een voorverwarmde oven op 200 graden in 60 minuten gaar braden.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Masterbeef Salsa (Masterbeef broodbeleg)
Huzarensalade Swietie Sranang (Surinaams-Nederlandse salade)
Lapis (maizenadessert)
Baka Bana (gebakken bakbanaan met beslag)
Machrie Masala (zoet-zure vis in masala)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes